Obuka - Auto škola Zebra Požarevac, najbolja obuka vozača B kategorije.
012 7531 537, 012 7224 014 i 063 364 649 office@autoskolazebra.rs

Obuka

Promenom načina poslovanja auto škola u našoj zemlji od 2013.te godine Auto škola Zebra iz Požarevca registrovana je za obuku kandidata B kategorije vozača. Po novom nastavnom planu i programu rada škola je morala da obezbedi računarsku učionicu namenjenu pripremi i polaganju kandidata iz teorijskog dela vozačkog ispita kao adekvatna vozila i uređeni poligon za obuku vozača na kome će se vršiti obuka i polaganje iz praktičnog dela vozačkog ispita. Obezbedili smo i adekvatna vozila B kategorije na kojima će se vršiti praktična obuka u skladu sa najboljom svetskom pozitivnom praksom iz ove delatnosti.

Teorijski deo

Teorijski deo pripreme i polaganja vozačkog ispita odvija se u našoj savremenoj kompijuterskoj učionici po planu i programu rada za B kategoriju.

Obezbedili smo 18 savremenih PC Laptop kompijutera na kojima se vrši obuka i polaganje testa iz teorijskog dela vozačkog ispita. U okviru učionice nabavili smo i savremeni video projektor pomoću koga u grupnom radu održavamo teorijsku nastavu.

Obaveznu teorijsku nastavu izvodi naš licencirani predavač i ispitivač Dobriša Todorović a sam čin održavanja nastave na zahtev i u susret željama naših kandidata obavljamo i u manjim grupama u cilju ostvarivanja što boljih rezultata i omogućujući najkvalitetnije  uslove za nesmetani rad i napredovanje.

Uvek spreman i tehnički ispravna vozila auto škole Zebra iz Požarevca
Teorijska nastava je u toku - Auto škola Zebra Požarevac

Praktična obuka

Za potrebe praktične obuke B kategorije obezbedili smo 4 vozila za koje smatramo da su se u praksi najbolje pokazala u obuci vozača.

To su dva vozila marke Fiat Punto i dva vozila marke Reno Clio 3 na kojima se vrši obuka praktičnog dela voačkog ispita. Obuku kandidata iz praktičnog dela vozačkog ispita vrši naš uigrani tim sa licenciranim instruktorima Jelenom Simić, Robertom  Jovanovićem i po potrebi i Dobrišom Todorović.

Robert i Dobriša osim licence instruktora poseduju i licence ispitivača namenjene polaganju praktičnog dela vozačkog ispita.

Sva vozila su nova i u tehnički ispravnom stanju čija se ispravnost i urednost redovno kontroliše.

 

 

Fiat Punto - Auto škola Zebra Požarevac

Fiat Punto

Fiat Punto - Auto škola Zebra Požarevac

Fiat Punto

Reno Clio 3 - Auto škola Zebra Požarevac

Reno Clio 3

Kvalitetnim radom do zajedničkog uspeha !

Auto škola Zebra napunila je 21 godina uspešnog poslovanja u delatnosti saobraćaja i obuke vozača.
Osnovni moto kojim smo se rukovodili od osnivanja škole do danas ostao je isti a to je: „Jedini ispravan put do vozačke dozvole je studiozno, kvalitetno, sigurno i polako kvalitetnom obukom do zajedničkih rezultata.“ Po tome nas Požarevljani prepoznaju i ukazuju poverenje što nam predstavlja veliku čast. Više generacija polaznika iz istog domaćinstva upravo biraju našu školu kao statusni kvaliteta i znak poverenja.
Obzirom da je auto škola prva prava životna škola u radu sa kandidatima pristupamo krajnje ozbiljno i studiozno jer od vašeg znanja i veština zavise pre svega vaš a onda i životi ostalih učesnika u saobraćaju a to predstavlja našu veliku odgovrnost u radu.

Tim koji ostvaruje izvrsne rezultate

Vlasnik i licencirani predavač Dobriša Todorović - Auto škola Zebra Požarevac

Dobriša Todorović
direktor i vlasnik

Licencirani instruktor Jelena Simić - Auto škola Zebra Požarevac

Jelena Simić
Licencirani instruktor

Licencirani instruktor Robert Jovanović - Auto škola Zebra Požarevac

Robert Jovanović
Licencirani instruktor  i  ispitivač

Administrativni radnik David Todorović - Auto škola Zebra Požarevac

David Todorović
administrativni radnik