O nama - Auto škola Zebra Požarevac, škola sa dugom tradicijom.
012 7531 537, 012 7224 014 i 063 364 649 office@autoskolazebra.rs

O nama

Auto škola Zebra osnovana je februara meseca davne 1996.godine u Požarevcu. U tradiciji dugoj 21 godinu obučili smo veliki broj uspešnih polaznika kursa obuke vožnje na koje smo izuzetno ponosni. Postoje porodice i familije Požarevljana u okviru kojih smo obučavali i više generacija polaznika što nam predstavlja posebnu čast a što je istovremeno i pokazatelj našeg kvalitetnog rada.

Svesni smo činjenice da je kurs obuke vožnje prva prava životna škola i da se od našeg rada i zalaganja kreira svest mladih ljudi, naših polaznika o značaju saobraćaja i veština upravljanja motornim vozilom kao posebne discipline od koje zavise kako život vozača tako i životi ostalih učesnika u saobraćaju.

Trudimo se da svakom kandidatu pružimo maksimum obuke jer je to osnov svih naših daljih poslovnih aktivnosti. U toku postojanja i poslovanja škole menjali smo broj zaposlenih, vrstu i kvalitet vozila kao i formaciju rada obuke ali smo zadržali osnovne postulate kojima se rukovodimo i danas.

Vozni park u jednom od perioda našeg uspešnog poslovanja - Auto škola Zebra Požarevac

To su:

„Studiozno, kvalitetno, sigurno i polako jedini je pravi i ispravan put do vozačke dozvole“.

Samo kvalitetnim i zajedničkim radom sa kandidatima možemo ostvariti uspešne rezultate.

Kandidati su toga svesni i uz međusobno poštovanje i razumevanje naš posao osim osnovnih koraka u saobraćaju, obuka često predstavlja širenje dodatnog nivoa saobraćajne kulture i stvaranje visoko pouzdanih i savesih vozača koji su primer ostalim učesnicima u saobraćaju.

Danas našu firmu čine četvoro zaposlenih koji obučavaju kandidate za upravljanje motornim vozilom B kategorije.

Posedujemo zavidnu kompijutersku učionicu za pripremu i polaganje teorijskog dela vozačkog ispita kao i 4 vozila B kategorije za pripremu praktičnog dela vozačkog ispita.

Kvalitetnim radom do zajedničkog uspeha !

Auto škola Zebra napunila je 21 godina uspešnog poslovanja u delatnosti saobraćaja i obuke vozača.
Osnovni moto kojim smo se rukovodili od osnivanja škole do danas ostao je isti a to je: „Jedini ispravan put do vozačke dozvole je studiozno, kvalitetno, sigurno i polako kvalitetnom obukom do zajedničkih rezultata.“ Po tome nas Požarevljani prepoznaju i ukazuju poverenje što nam predstavlja veliku čast. Više generacija polaznika iz istog domaćinstva upravo biraju našu školu kao statusni kvaliteta i znak poverenja.
Obzirom da je auto škola prva prava životna škola u radu sa kandidatima pristupamo krajnje ozbiljno i studiozno jer od vašeg znanja i veština zavise pre svega vaš a onda i životi ostalih učesnika u saobraćaju a to predstavlja našu veliku odgovrnost u radu.

Tim koji ostvaruje izvrsne rezultate

Vlasnik i licencirani predavač Dobriša Todorović - Auto škola Zebra Požarevac

Dobriša Todorović
direktor i vlasnik

Licencirani instruktor Jelena Simić - Auto škola Zebra Požarevac

Jelena Simić
Licencirani instruktor

Licencirani instruktor Robert Jovanović - Auto škola Zebra Požarevac

Robert Jovanović
Licencirani instruktor  i  ispitivač

Administrativni radnik David Todorović - Auto škola Zebra Požarevac

David Todorović
administrativni radnik